Γενικές Ανακοινώσεις

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Πτυχιακές εργασίες

Τροποποίηση προγράμματος σπουδών Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. βάσει ΑΠΟΦΑΣΗΣ 29Α/30-10-2015 της Συνέλευσης του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.

Ένταξη σπουδαστών παλαιοτέρων προγραμμάτων στο ισχύον πρόγραμμα σπουδών.

Αντιστοιχίες Μαθημάτων

Οδηγός Σπουδών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανανέωση εγγραφής και δήλωση μαθημάτων στα εξάμηνα σπουδών είναι υποχρεωτική (Ν. 4009/6.9.2011)

Σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Πειραιά (Πράξη 6/04.07.2012 Θέμα 1ο): Στο τελευταίο εξάμηνο σπουδών και στις μεταγενέστερες δηλώσεις μαθημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 10 του Κανονισμού Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, οι σπουδαστές στους οποίους απομένουν μέχρι 55 ώρες, αφενός μπορούν να τις δηλώσουν όλες (χωρίς να ισχύουν τα προαπαιτούμενα), αφετέρου μπορούν να εξεταστούν σε ειδική εξεταστική περίοδο. Ειδικότερα για το δεύτερο, καταρτίζεται πρόγραμμα εξετάσεων τον Φεβρουάριο για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου και τον Ιούνιο για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου. Διευκρινίζεται, ότι οι σπουδαστές, που θα κάνουν χρήση της ρύθμισης αυτής, πρέπει να έχουν δηλώσει στο παρελθόν τουλάχιστον μία φορά τα μαθήματα, στα οποία θα εξεταστούν στην πρόσθετη εξεταστική και δεν προσφέρονται στο αντίστοιχο εξάμηνο (έγγραφο ΤΕΙ Πειραιά 2929/04.10.2012).

ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δηλώσεις και διανομή ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

ΓΕΝΙΚΑ

Κωδικοί ΠΕΚΠ

Πληροφορίες σχετικά με το Στεγαστικό Επίδομα έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” με ΑΔΑ: ΒΕΤΨΗ-ΣΤΘ

Ύλη Κατακτηρίων Εξετάσεων

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Το Δίκτυο Μηχανικών Diloseto (της Εταιρείας Enerco), στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής τoυ, αναζητά τελειόφοιτους Τ.Ε.Ι για συνεργασία μέσω Πρακτικής Άσκησης.
Αποστολή βιογραφικών με την ένδειξη ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ:

  • mail: info@enerco.gr
  • fax: 2102712755
  • Τηλ: 2109633485